Вече приемаме поръчки за обедното меню утре|
Заповядайте в АмстердамЪ - София

Можете да поръчате
и по телефона:

_0885/151-226

Меню за Сряда

Регистрация

Регистрацията в сайта, не е задължителна, но би Ви улеснила, ако желаете да поръчате отново храна за вкъщи. Използването на регистрация в сайта ни, Ви позволява да конфигурирате бърза навигация от адреси, на които искате да бъдат разпращани поръчките ви. Това ви позволява да правите своята поръчка максимално бързо, както и да следите историята на направените до момента поръчки от Вас.

Данните изисквани във формите за поръчка, се използват единствено с цел известяване и потвърждаване на направената от Вас поръчка. Ние не изпращаме нежелани е-mail съобщения, както и не предоставяме посочените от Вас данни на трети лица.

В случай, че загубите паролата за достъп до профила ви, използвайте този линк за да я възстановите.

-----

Поръчка

Внимание! Всяка направена поръчка се записва в системата на сайта. Поръчката не е анонимна. На посоченият от Вас e-mail ще получите съобщение съдържащо известие за направената от Ваше име поръчка в сайта. Всяка направена поръчка се потвърждава с телефонно обаждане веднага, в рамките на нашето работно време. В случай, че не бъдете открити на посоченият телефон за потвържение, или не потвърдите, че сте реалният й поръчител и получател, вашата поръчка се анулира и няма да бъде изпълнена. В случай, че направите поръчка извън нашето работно време, ние ще Ви уведомим при първа възможност относно доставката на направената поръчка.

Откази и рекламации, се приемат на телефон 0885/151-226 преди или по време на приемането на доставката. Няма възможност за рекламация на прието и/или заплатено ястие.

-----

Обслужване

Ястията в посочени в менюто „Нашето меню”, се доставят в рамките на работното ни време около час, след тяхното поръчване. При проведането на телефонният разговор, вие ще бъдете уведомени за времето което ще отнеме доставката.

-----

Доставка

Доставката на поръчките направени в сайта, се извършва за сметка на клиента. Доставките се извършват от таксиметрова фирма. Доставя се само в град Пловдив. За поръчки над 100лв предлагаме инвивидуална доставка в района на Пловдив и околните села с безплатен транспорт.

Обедното меню се доставя всеки ден от Понеделник до Събота в часовете от 12:00 до 14:00. Желаният час за доставка можете да укажете, при поръчка онлайн, отбелязвайки го като „Забележка” или по телефона при приемането или потвърждението на поръчката.

-----

Цени и фактуриране

Посочените цени в сайта са крайни. Посочените цени в сайта в български левa. В случай, че желаете да ви бъде издадена данъчна фактура за направената поръчка, моля уведомете ни при телефоният разговор за поръчка или потвърждение. Фактурата, ще ви бъде доставена, заедно с поръчката.

-----

Плащане

Заплащането на поръчката става с наложен платеж при доставка. Заплаща се лично на шофьора-доставчик. Бихте могли да направите поръчка предваително на място в ресторанта, като същевремнно и заплатите направената поръчка.

-----

Авторски права

Дизайна на сайта и снимковият материал са изработени от "Уебстар БГ" ООД. Всички текстове, снимки и дизайн са собственост на „Глобъл Фан” ООД. Не е резрешено използване и/или цитиране без съгласието на „Глобъл Фан” ООД. За връзка с „Глобъл Фан” ООД – headplovdiv@amsterdambg.com

-----

Общи положения

Възможни са правописни грешки в сайта. Ресторанти АмстердамЪ и „Глобъл Фан” ООД си запазват правото по всяко време да правят корекции в съдържанието на сайта, без писмено уведомление.